Laadpalen voor bedrijven

Faciliteer elektrisch rijden voor uw personeel

Elektrische laadpalen volledig op maat van uw onderneming. Zet uw milieuvriendelijke visie kracht bij.

De voordelen van laadpalen voor uw bedrijf

Maak uw onderneming aantrekkelijk

Verheug uw werknemers
met zorgeloos laden

Bied uw werknemers het comfort van snel en efficiënt laden. Neem contact op met TSG Charge voor een toekomstgerichte laadinfrastructuur voor uw bedrijf en zet grote stappen richting een uitstootvrije fleet. Onze laadpalen voorzien de elektrische bedrijfswagens die de hele werkdag stilstaan van stroom. Uw werknemer vertrekt met een gerust gevoel huiswaarts met een volle autobatterij.

Employer branding 2.0

Maak het parkeerterrein van uw kantoor innovatief en duurzaam. Een elektrische laadoplossing versterkt het vernieuwende en groene karakter van uw bedrijf. Die vormt een mooi uithangbord naar potentiële arbeidskrachten. Een frisse manier van employer branding. U heeft bovendien recht op geldende subsidies.

Volledig in de huisstijl
van uw onderneming

De laadpalen die TSG levert en plaatst kunnen volledig in uw huisstijl vormgegeven worden. Ook de laadpassen en het laadbeheer brengen wij indien gewenst in lijn met de branding van uw merk.

Stel uw laadinfrastructuur
open voor derden

Stel je laadinfrastructuur ter beschikking van derden. Laat bezoekers toe hun elektrische wagen op uw terrein tegen een vergoeding op te laden. Word zo aanjager van milieuvriendelijk, elektrisch rijden en verdien er tegelijk wat aan.

Waarom TSG Charge voor uw bedrijf?

All-in-one partner voor laadpalen

  • Wij zorgen voor een professionele installatie en bieden een aangepaste onderhoudsformule. Een totaalservice van A tot Z.
  • Wij zijn verdeler van kwaliteitsmerken ChargePoint, Circontrol en X-Charge. Wij kiezen steeds voor het merk laadpaal dat het beste past bij uw bedrijf en haar wensen.
  • Een elektrische laadoplossing op maat van elke onderneming. Keuze uit wandlaadstations of losstaande zuilen.
  • Eenvoudige laadbeheer dankzij backoffice software. Houd inzicht in laadsessies en betalingsverkeer en laat betalingen van uw personeel automatisch verrekenen.
  • Eigen branding laadpalen en laadpassen mogelijk.
  • 24/7 support en probleemoplossing op afstand. Onze techniekers komen snel ter plaatse wanneer nodig.

Toekomstgerichte laadpalen voor uw bedrijf?

Samen met u gaan we op zoek naar de perfecte laadoplossing.

Meer info nodig? We bespreken graag met u de mogelijkheden.