Over TSG Charge

All-in partner voor laadpaal oplossingen

TSG Charge is verkoper en installateur van elektrische laadpalen met alles erop en eraan. Bij ons kan u terecht voor een professionele plaatsing én complete voor- en nazorg. Van voorbereidende werkzaamheden tot onderhoud en support.

“De toekomst van mobiliteit is elektrisch”

TSG Charge zet haar schouders onder het faciliteren van elektrisch rijden. Wij vinden dat elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen moet zijn.

Een duurzame laadinfrastructuur die snelle betalingen, eenvoudig beheer en efficiënt laden mogelijk maakt, daar doen we bij TSG Charge alles voor. Samen met u zetten we stappen naar een wereld met minder CO²-uitstoot.

Een laadpaal voor elke toepassing

TSG is leverancier en installateur van laadpalen voor alle merken van elektrische wagens in de hele Benelux. Wij bieden een breed assortiment aan AC- en DC-laadpalen: van betrouwbare thuislaadpalen tot zakelijke laadpalen voor: Openbare parkeergarages, Hotels, Eventcentra (dierentuin, pretpark, concertzaal,…), Supermarkten, Bedrijven, Luchthavens, Tankstations,…

Of kies voor krachtige DC snelladers voor vliegensvlug laadcomfort. Al onze laadpalen zijn van kwaliteitsvolle merken als ChargePoint, Circontrol en X-Charge. Wij hebben een laadpunt voor elke situatie.

Installateur met complete service

Van installatie tot beheer en support

Totaaloplossingen

TSG Charge levert totaaloplossingen waarin u volledig ontzorgd wordt. Uw wensen worden gedurende het hele proces gerespecteerd.

  • Voorbereidende elektriciteitswerken,
  • Installatie en levering van laadpalen,
  • Onderhoudsdienst.

Meer over onze aanpak

Eenvoudig beheren van uw laadpalen

Wij zetten een gebruiksvriendelijk beheersysteem op poten wat u continu inzicht en controle geeft in uw laadinfrastructuur. Voor onze
backoffice-oplossingen werken we samen met onze partner E-Flux.

  • Eenvoudige opvolging laadsessies en betalingen,
  • Feilloze betalingen met gangbare laadpassen,
  • Automatische verrekening bij werknemers
  • 24/7 support op afstand.

Meer over laadbeheer

Zet vandaag de stap naar elektrisch laden

Kies voor innovatie en een toekomstgerichte partner voor uw laadoplossing.