Onze aanpak

Laadoplossingen van A tot Z

Alles-in-één partner voor elektrische laadpalen.
Van voorbereiding tot plaatsing en onderhoud.

Zo werkt TSG Charge

Laat alles gerust aan ons over

1

Omschrijven van behoefte

Na het ontvangen van uw aanvraag gaan we bij TSG aan de slag.Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor eventuele bijkomende vragen en details. We zijn geïnteresseerd in de praktische zaken als:

  • De specifieke toepassing;
  • Het aantal laadpalen;
  • De exacte locatie van de laadpalen;
  • Welke voorzieningen reeds aanwezig zijn.

Op basis hiervan bepalen we de scope van het project om u de best passende laadoplossing te bieden. Niet helemaal zeker van wat mogelijk is op uw locatie? Geen probleem! TSG Charge geeft u graag persoonlijk advies om u in de juiste richting helpen. Indien nodig komt één van onze experts langs voor een technisch vooronderzoek op locatie.

2

Voorstel op maat

Zodra we genoeg details omtrent uw project hebben ontvangen, stellen we een gedetailleerd voorstel en offerte op. Daarin wordt rekening gehouden met alle stakeholders van uw laadoplossing. We beschrijven duidelijk welke werkzaamheden vereist zijn, het type laadpalen en het voorgestelde beheerpakket.

TSG Charge kan rekenen op een uitgebreid netwerk aan ervaren monteurs. Daarmee verzorgen wij naast installatie eveneens voorbereidende werkzaamheden zoals het plaatsen van een hoogspanningscabine en andere infrastructuurwerken. Maar ook de setup van een backoffice software behoren tot onze mogelijkheden.

3

Uitvoering en onderhoud

Eens we genoeg details omtrent uw project hebben ontvangen, maken we een gedetailleerd voorstel en offerte op. Daarin wordt rekening gehouden met alle stakeholders van uw laadoplossing. We beschrijven duidelijk welke werken vereist zijn, het type laadpalen en het voorgestelde beheerpakket.

TSG Charge kan rekenen op een uitgebreid netwerk aan ervaren monteurs. Daarmee verzorgen wij naast installatie eveneens voorbereidende werken zoals het plaatsen van een hoogspanningscabine en andere infrastructuurwerken. Maar ook de setup van een backoffice software behoren tot onze mogelijkheden.

TSG Charge is de slimme keuze

Toekomstgerichte laadstations mét nazorg

Enkel kwaliteitsmerken

TSG werkt met laadpalen van kwaliteitsmerken als ChargePoint, Circontrol en XCharge. Dat vertaalt zich in een breed assortiment aan AC en DC laadpalen van een bescheiden 3,7 kW tot een een laadvermogen van maar liefst 250 kW. Reken maar dat we voor elke toepassing de juiste laadpaal hebben.

Eenvoudige backoffice

Uw laadstations beheert u moeiteloos met de door ons opgezette backoffice. Stel eigen laadtarieven in of verreken laadkosten automatisch bij uw werknemers. Krijg inzicht in stroomgebruik en laadsessies.

Dankzij ons flexibele pakket zijn bovendien alle gangbare laadpassen compatibel met uw laadpalen. Iedereen kan dus bij u terecht.Wij werken vaak met de oplossingen van E-Flux, echter behoren andere pakketten ook tot de mogelijkheden.

Meer over laadbeheer

Service & onderhoud

TSG beschikt over een eigen helpdesk die 24/7 beschikbaar is voor haar klanten. Onze support kan problemen op afstand monitoren en oplossen. Indien nodig komt onze specialist ter plaatse om het probleem te verhelpen. Een betrouwbare nazorg is één van onze grootste troeven.

Zet vandaag de stap naar elektrisch laden

Kies voor innovatie en een toekomstgerichte partner voor uw laadoplossing.