Onze aanpak

Laadoplossingen van A tot Z

TSG Charge is uw all-in partner voor elektrische laadpalen.
Het uitwerken van uw plannen, de voorbereidingen, het plaatsen en 24/7 support.

Zo werkt TSG Charge

Uw project is bij ons in goede handen

1

We brengen uw wensen in kaart

Samen bekijken we de mogelijkheden met als uitgangspunt uw wensen. Waar en hoeveel laadpalen moeten er geplaatst worden? Welke klanten wilt u hiermee bedienen? Zijn er al voorzieningen beschikbaar en zo ja, welke? Allemaal vragen waarop in deze oriënterende fase een antwoord komt.

2

U ontvangt een voorstel op maat

Alle mogelijke opties zijn de revue gepasseerd en we kunnen nu een concrete offerte maken waarin alle specificaties en kosten worden opgenomen.

3

We zorgen voor uitvoering en onderhoud

We zijn eruit, dit is hoe u het project vorm wil geven en TSG staat in de startblokken. In overleg met u maken we een planning en kunnen we beginnen met de installatie op locatie. Vervolgens zorgen we uiteraard ook voor de ondersteuning bij het opzetten van het beheersysteem en het onderhoud.

TSG Charge is de slimme keuze

Toekomstgerichte laadstations mét nazorg

Enkel kwaliteitsmerken

TSG Charge werkt enkel met kwaliteitsmerken. Dit betekent dat we een breed assortiment aan AC- en DC-laadpalen kunnen aanbieden met laadvermogens vanaf 15kw tot meer dan 350kW.  Met dit totaalaanbod hebben we voor iedere situatie de juiste oplossing!

Eenvoudige backoffice

Voor een gebruiksvriendelijke backoffice werkt TSG Charge samen met E-Flux. Het digitale beheer van laadpalen kan hier perfect geregeld worden. Heeft u toch de voorkeur voor een andere backoffice partner? Dit is mogelijk, u bent hierin volledig vrij en kunt u op ons rekenen voor advies en begeleiding.

Een goede backoffice partner zorgt onder andere voor inzicht in stroomgebruik, het zelf vast kunnen stellen van laadtarieven en het automatisch verrekenen van laadkosten bij bijvoorbeeld werknemers.

Meer over laadbeheer

Service & onderhoud

TSG Charge beschikt over een 24/7 helpdesk. Problemen kunnen op afstand gemonitord, beoordeeld en vaak ook opgelost worden. Is er toch actie op locatie nodig? Geen probleem, door ons uitgebreide netwerk van servicemonteurs is er altijd iemand in de buurt!

Zet vandaag nog de stap naar elektrisch laden

Kies voor innovatie en een toekomstgerichte partner voor uw laadoplossing.