Laadbeheer

Al uw laadpalen eenvoudig beheren

Houd altijd en overal controle over uw laadinfrastructuur dankzij een handig backoffice systeem.

Universele backoffice

Voor het opzetten van een gebruiksvriendelijk beheersysteem van uw laadpalen maakt TSG Charge gebruik van een universeel backoffice systeem.Hiervoor doen we onder meer beroep op de software van E-Flux.

E-Flux is een onafhankelijke oplossing, waardoor u niet vastzit aanéén bepaald merk laadpaal. Makkelijk uitbreidbaar met extra oplaadpunten indien nodig. U hebt de touwtjes in handen.

De voordelen van TSG laadbeheer

Personaliseerbaar en toekomstgericht

Makkelijk opvolging

Dankzij de backoffice krijgt u inzicht in de laadsessies, betalingen en totale stroomgebruik. Ontdek hoe vaak auto’s bij u komen opladen en hoe lang. Welke laadpalen meest gebruikt worden en door wie is snel terug te vinden in de backoffice.

Feilloos betalingsverkeer met
courante laadpassen

Ga voor gestroomlijnd betalingsverkeer van laadsessies. Het systeem verwerkt de betalingen van uw gasten. Uw klanten, passanten of werknemers kunnen betalen met alle gangbare laadpassen. U hebt volledige vrijheid om oplaadtarieven zelf in te stellen. Deze kan u bovendien op elk moment wijzigen.

Automatische verrekening
bij werknemers

Geen rompslomp bij het verrekenen van het stroomgebruik van uw werknemers. TSG zorgt dat laadkosten automatisch verrekend worden bij de juiste werknemer. Uw werknemer én u verliezen geen onnodige tijd.

Problemen op afstand
oplossen – 24/7

Via het systeem krijgt onze klantenservice direct een zicht op uw laadpalen. Iets mis met een betaling of een trage laadsessie? Onze specialisten kijken op afstand wat er mis is. Ze verhelpen het probleem op afstand of komen ter plaatse wanneer nodig. Onze support is 24/7 beschikbaar!

Toekomstgerichte laadpalen voor uw bedrijf?

Samen met u gaan we op zoek naar de perfecte laadoplossing.

Meer info nodig? We bespreken graag met u de mogelijkheden.