Wat kan ik mijn bezoekers aanbieden tijdens het laden?

Momenteel is het aanbod openbare laadpalen vrij beperkt, maar daar komt snel verandering in. Binnen enkele jaren zal de concurrentie sterk toenemen. In dat geval doe je er goed aan om jezelf te onderscheiden van andere laadstations met onderstaande voorzieningen.

Wi-Fi

Heel wat mensen nemen een kijkje op sociale media, beantwoorden e-mails of kijken enkele YouTube video’s terwijl hun elektrische auto oplaadt. Dat kan perfect via hun eigen mobiele internetabonnement. Maar je kan ook gratis Wi-Fi voorzien. Deze extra service zullen uw bezoekers zeker op prijs stellen.

Drankjes en/of snacks

Maak het wachten aangenamer met een hapje of een drankje. Heel wat laadstations bevinden zich in de buurt van eetgelegenheden, zoals koffieshops en restaurants. Is dat niet het geval, dan biedt een snack- en drankenautomaat uitkomst.

Toiletten

Op plaatsen waar veel bestuurders langs komen die lang onderweg zijn, zijn toiletten geen overbodige luxe. Want met een volle blaas in de auto wachten is echt niet aangenaam.

Vuilnisbakken

Wil je vermijden dat de parkeerplaatsen er na enkele weken als een stortplaats uitzien? Plaats dan vuilnisbakken. Op deze manier heb je geen last van rondslingerend afval.

Bankjes

Bij laadpunten in open lucht kun je best een aantal bankjes plaatsen. Daar genieten bezoekers van het mooie weer terwijl hun batterij oplaadt.

Kortingen

Winkels in de buurt van de laadpalen kunnen profiteren van deze extra bezoekers door kortingen aan te bieden. Zoals een gratis koffie in ruil voor een bewijs van hun laadbeurt. De kans is groot dat men ook andere producten koopt.

Zelf elektrische laadpalen plaatsen?

Kies voor innovatie en een toekomstgerichte partner voor uw laadoplossing.